Muzafer Shala

mail

Email

muzafer.shala@bgt.school

Muzafer Shala është profesor i lëndëve Bazat e Elektroteknikës dhe Elektronikës dhe Elementet e IA në BGT. Shala studimet themelore në Shkencën Kompjuterike i ka përfunduar në Universitetin e Prishtinës, ndërsa Doktoraturën në Inxhinieri Elektronike në Universitetin e Kentit në Canterbury.

Ai ka përvojë shumë-vjeçare në mësimdhënie në disa nga institucionet më të rëndësishmë të arsimit në vend siç janë: Universiteti i Mitrovicës, Kolegji Universum, Universiteti për Biznes dhe Teknologji. Shala po ashtu ka punuar si ligjërues i lëndës së Matematikës në Howard School, në Mbretërinë e Bashkuar.

Përveç përvojës në arsim, Muzafer Shala ka qenë edhe Ministër i Ndërmarrësisë dhe Inovacionit.

Përvoja e punës e detajuar:

 • Asisten Profesor i lëndëve të Shkencës Kompjuterike (Full Time) – Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (Aktual)
 • Ligjërues i lëndëve të Shkencës Kompjuterike (Part Time) – Kolegji Universum, Prishtina (Aktual)
 • Ministër në Ministrinë e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit – Qeveria e Kosovës (07/2019-02/2020)
 • Ligjërues i Mekatronikës dhe lëndëve të Shkencës Kompjuterike – Universiteti për Biznes dhe Teknologji (11/2011-10/2016)
 • Mësues i Matematikës – The Howard School, Canterbury, Uk (09/2010-11/2011)
 • Postgraduate Demonstrator – University Of Kent, United Kingdom (09/2006-09/2010)
 • Control and Instrumentation Engineer – Galvanized Bands And Metal Sheets Factory-llamkos (03/2005- 11/2006)
 • Profesor i Informatikës dhe Elektronikës – Shkolla Teknike “Lutfi Musiqi” (09/2001-03/2005)

Trajnimet

 • Struktura e Përgjithshme Katërditore e Trajnimit të Zbatimit nga BTEC (Pearson) Mars 2022
 • Innovative Teaching Education in Mathematics-iTEM, Faculty of Biomedical Engineering, Czech Technical University.
 • Erasmus+ Staff Training Week in Philipps-Universität Marburg, German
 • Innovative Teaching Education in Mathematics-iTEM,
 • Technological Educational Institute of Crete, Greece, Co-founded by the Erasmus+ Programme of the European Union
 • Erasmus+ KA107 Staff Mobility-Mykolas Romeris University, Vilnius, Lithuania
 • Erasmus Energy Efficiency Curricula Development
 • Anhalt University of Applied Sciences, Dessau Campus, Germany
 • University of Montenegro, Podgorica, Montenegro
 • Polis University, Tirana, Albania Aleksander Moisiu University, Durres, Albania

Entrepreneurial Camp, SEECEL - South East European Centre for Entrepreneurial Learning, 9 – 12 April 2013 in Dubrovnik, Croatia